2021-08-31 18:51:41

Početak nove školske godine 2021./22.

Poštovani roditelji i dragi učenici,

6. rujna 2021.(ponedjeljak) počinje nastava za sve učenike. Radujemo se početku školske godine i ponovnom susretu s učenicima!

Za prvi dan škole razrednici će pripremiti besplatne udžbenike, pročitati raspored i ostale važne informacije na početku godine, pa je nužno da učenici ponesu torbu, kemijsku i papir.

Predmetna nastava imat će prva dva sata razrednika, zatim će im doći predmetni nastavnici prema rasporedu kojeg će dobiti od razrednika.
Održat će se ukupno 6 sati koji su skraćeni na 20min.
Gradac- poslije 6. sata u 10 i 30 bit će organiziran autobus.
Drvenik - kao i dosad nastava počinje pola sata ranije (7.30), pa je i autobus u 10h poslije 6. sata

Razredna nastava održat će tri skraćena sata s učiteljicom.

Prijem prvaša bit će u 8ipo sati u Drveniku za djecu koja upisuju prvi razred u PŠ Drvenik, a u isto vrijeme (8.30) održat će se i prijem prvaša koji će doći u pratnji roditelja u OŠ Gradac.

Roditelji će uskoro dobiti poziv od razrednika za prvi roditeljski sastanak pa Vas molimo da se odazovete zbog važnosti prvog sastanka na kojem će se, između ostalog, provesti izbor roditelja za roditeljsko vijeće, referendum o tzv. školskim uniformama, popuniti ankete o marendi, suglasnosti o zaštiti osobnih podataka, itd. Molimo Vas ponesite kemijsku i poštujte epidemiološke mjere.

Zahvaljujemo Vam na suradnji i želimo svima vama puno zdravlja, veselja i školskih uspjeha u novoj školskoj godini!


Osnovna škola "Gradac"