2022-03-01 12:20:10

Školska natjecanja

Početak drugog polugodišta uvijek je jednim djelom bio rezerviran za školska i županijska natjecanja. Iako je proteklih godina njihova organizacija bila otežana i ograničena brojnim mjerama Covida, polako se stvari vračaju u normalu i stvara se pozitivnija klima za njihova održavanja. Lijepa je stvar natjecateljski duh u znanju i želja to pokazati izvan razredne grupe, a uspješni rezultati škole na natjecanjima njena su najbolja razglednica. Ovom objavom želimo zahvaliti svim učenicima koji su nas predstavili na školskom natjecanju i njihovim mentorima, a učenicima koji su prošli na županijsku razinu posebne čestitke i želje za daljnji uspjeh. Očekujemo da će iduće godine lista učenika i njihovih mentora biti i duža, a ove godine sudjelovali su:

Iz natjecanja u engleskom jeziku pod vodstvom mentorice Zdenke Oberan nastupile su učenice Lori Miošić i Matea Mušan koja se uspjela kvalificirati među najbolje u županiji!
Iz natjecanja u njemačkom jeziku s mentorom Josipom Jelčićem predstavila nas je Andrijašević Anđela, a odličnim rezultatom izborila je nastup na višoj razini natjecanja!
Iz geografije s mentorima Davorkom Soće i Brankom Radoničem natjecali su se Nina Matić i Jagmić Petra koja se također kvalificirala na županijsko natjecanje!
Iz matematike s mentorima Sanjom Vežom, Ivonom Čepić i Čedomilom Šimićem nastupili su Sunčica Kostanić, Karlo Delić, Mateljak Branko, Peko Lara, Knežević Nika, Rastočić Ivano, Rončević Mate i Pećar Ante koje mu je nedostajao jedan bod za županijsku razinu.
Iz LiDrNa pod vodstvom Ranke Radoš natjecale su se učenice Knežević Bruna i Tadić Stela koja će nas predstavljati i na županijskom natjecanju.

Čestitke još jednom svim sudionicima na pokazanom znanju i uloženom trudu. Sretno na županijskoj razini.


Osnovna škola "Gradac"