2022-06-07 13:40:37

Festival izvrsnosti - "Znanje se dijeljenjem množi"

Pod sloganom ''Znanje se dijeljenjem množi'' CI SDŽ organizirao je 2. i 3. lipnja Festival izvrsnosti – jedinstveni događaj na kojem su učenici, koji sa svojim mentorima sudjeluju u programima CI SDŽ, predstavili posjetiteljima i javnosti projekte koje se proveli u ovoj školskoj godini. Festival je organiziran na otvorenom prostoru, u predivnom anifiteatru antičke Salone. 
Prvu večer predstavljen je projekt ''Čuvari baštine'' u kojem je sudjelovalo 35 škola. Naša škola je predstavila ''Zavjetnu svetkovinu sv. Roka u… siječnju'' 
Druga večer bila je rezervirana za predstavljanje projekta CIMAJ (Centar izvrsnosti multimedije i jezika).  Reportaža učenica 8. razreda  ''Naše veličanstvo – maslina'' našla se među tri najbolje reportaže. Ukrasni jastučići, oslikane torbe i slike masline, koje su izradile vrijedne ruke članova naše UZ, izloženi su i prodavani na obje večeri festivala. OŠ Gradac  su na festivalu predstavljale učenice Leonarda Slako, Iva Matutinović, Laura Nedić, Ana Jurec, Matea Mušan i Lori Miošić s mentoricama Brankom Perić, Davorkom Soće, Terezom Vučinić i Marinom Longin.
Pogledajte fotoalbum

Marina Longin

 


Osnovna škola "Gradac"