preskoči na sadržaj
PŠ Brist

Završnica projekta Sigurnim korakom u školu 1 u PŠ Brist

Povratkom u školske klupe nastavili smo i s našim e Twinning projektom Sigurnim korakom u školu 1. Odradili smo niz zanimljivih aktivnosti:

- Sudjelovali smo u virtualnom Tjednu botaničkih vrtova - prošetali smo se kroz divni vrt škole partnera, OŠ Ivana Duknovića, Marina, PŠ Vrsine i upoznali biljke koje su posadili, izrađivali smo papirnate cvijetove i origami leptire te sudjelovali u mrežnom sastanku škola sudionica projekta na kojem smo jedni drugima recitirali pejzažnu poeziju. Učenici su bili oduševljeni ovakvim načinom komunikacije s prijateljima diljem RH. Kao rezultat nastala je ova knjiga:

Nakon toga smo sudjelovali u stvaranju knjige Kako (p)ostati zdrav - naši učenici su dijelili savjete kako se ponašati na putu do škole, u školi i njenom okolišu obzirom na novu situaciju globalne pandemije te u skladu s preporukama HZJZ-a. Tako je nastala ova knjiga:

 

Book titled 'Kako (P)ostati zdrav?'Read this book made on StoryJumperI za kraj pjesma ,,Zdravo maleni'' i sladoled, najbolji su-znaj!
 

Završna aktivnost, prije same evaluacije projekta bila je izrada sladoleda u kojoj smo zbilja uživali, te pjevanje pjesme "Zdravo maleni" - nositelj projekta je OŠ Brodarica , a ove godine je jubilarni 60. Međunarodni dječji festival u Šibeniku, pa smo svi naučili pjevati festivalsku pjesmu. Svoje snimke smo stavili na padlet projekta i uživali preslušavajući pjesme naših prijatelja.

I tako je došao kraj našem druženju ove školske godine. Evaluacija od strane učenika pokazala je da su projektom jako zadovoljni i svi žele nastaviti suradnju na jesen.Jako se radujemo novim projektnim zadatcima i druženju s vršnjacima diljem Republike Hrvatske, a i šire!

Zahvaljujem se roditeljima mojih učenika na zbilja odličnoj suradnji i sudjelovanju u projektu.

Slike možete pogledati klikom na opširnije.


 

i jedan snimak s proslave Međunarodnog dana obitelji

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Perica Šutić   datum: 1. 7. 2020.

Album

Trenutno ne postoji niti jedan album.


Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju